Surrey

Surrey

I Surrey kan man ikke klare sig uden en bil.

Surrey er det 3. største bebyggede område i British Columbia hvad angår areal og det næst tættest befolkede område efter Vancouver, som det ligger lige syd for. Som i amerikanske byer udgør gaderne et ternet mønster af gader: The streets går nord – syd og the avenues går øst vest. Butikkerne er samlede i nogle enorme butikscentre og der er også ¨kæmpestore butikker med engrossalg, men her skal man være medlem for at kunne købe ind.

Når man kører ad hovedgaderne, er der jævnligt skilte, som informerer om de små torve med restauranter og specialbutikker, der ligger trukket tilbage fra hovedgaderne. Boligområderne ligger i tilknytning til torvene. Det betyder, at der kan være meget langt herfra til et supermarked og da der kun går meget få busser, er man ilde stedt uden en bil.

Se også billedgalleri fra Surrey.