Sneglefart

Swingdance

 

Alonso har prøvet det hele: forskellige job, biler, huse…men det han først og fremmest tænder på er dans – swingdans fra tyverne! Han kan lide musikken og han kan lide tøjet – og så elsker han at danse! Derfor har han og hans partner Nicola taget initiativ til en ugentlig danseaften i Sapperton Hall i Surrey. Her mødes man og får danseundervisning og derefter hygger man sig. Alonso fortæller, at han flere gange har oplevet, at der er dukket nogle unge mennesker op, som ikke er vant til at omgås andre. Alonso mener, at det skyldes, at de tilbringer meget tid i den virtuelle verden og at de derfor har svært ved at aflæse mimik og kropssprog og at føre en samtale ansigt til ansigt. Dansen tilbyder et andet fællesskab – musikkens og bevægelsernes – og så bliver man så glad af at danse!

Vi mødte Alonso og Nicola en lørdag eftermiddag på museet i Surrey. De var mødt op for at give en smagsprøve på deres danseaftener for et lille men entusiastisk publikum.

Se også:

Author image
About Ranveg
Danmark
Ranveg skriver, får masser af gode ideer og ...
You've successfully subscribed to Sneglefart
Great! Next, complete checkout for full access to Sneglefart
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.