En have så skøn

En have så skøn

Butcher’s Gardens er et haveanlæg så stort og så skønt, at det absolut er værd at besøge. Det består af en række forskellige haver anlagt i forskellig stil. Der er et væld af blomster, så man ikke kan undgå at blive betaget.

Cementfabrikanten Robert Pim Butchart og hans kone Jennie havde to store interesser ud over cement: planter og at rejse. På deres mange rejser så de på haver og samlede på planter. I 1904 åbnede Jennie en enestående have for offentligheden. Siden har deres efterkommere drevet den videre, og nu er den Victorias største turistattraktion.
Haven dækker et areal på 22 ha og er opdelt i flere afdelinger:”Sunken Garden” er anlagt i den tidligere kridtgrav, rosenhaven, den japanske have, den italienske have og en lille middelhavshave.

Der er mange skønne stier at gå, og man bliver bombarderet af farve- og blomsterpragten.

Se billedgalleriet med de mange blomsterbilleder fra Butchart’s Gardens.