Campbell Highway

Campbell Highway

Campbell Highway er en hovedvej, der går fra Watson Lake til Carmacks – en strækning på over 500 kilometer. Der ligger to småbyer undervejs, ellers er det urørt og uspoleret natur – især de østligste tre fjerdedele. Kun langs den sidste strækning mellem Faro og Carmacks er der lidt spredt beboelse.

Udover den urørte natur er det fascinerende at opleve de enorme øde områder, som slet ikke findes i samme størrelsesorden i Europa, ligesom det er fascinerende at køre på en vej, hvor der kan gå en time eller mere mellem man møder andre trafikanter.

Vejen er opkaldt efter Robert Campbell, der var født i Skotland, men ansat af Hudson’s Bay Company til at udforske regionen omkring Mackenzie floden. Han opdagede Pelly floden i 1840. Senere skrev han en bog om udforskningen af regionen.

Se billedgalleriet fra Campbell Highway.

Galleriet indeholder billeder af landskabet undervejs, skilteskoven i Watson Lake ved vejens østlige udgangspunkt og til sidst en lille serie af bævere.