Sneglefart

Barkerville

Video om en af British Columbias mange guldgraverbyer, som har oplevet kolossal guldfeber. Barkerville er en af de tidligste med guld, der blev fundet i 1862. Byen havde en lang blomstringstid og er nu et af Nordamerikas største frilandsmuseer. Vi var der i to dage. Det er der kommet en video ud af. Den varer 8 minutter og viser nogle af de mange aktiviteter i byen - herunder musikalske indslag. Som det er almindeligt i Canada, er guiderne klædt i tøj fra datiden.

Author image
About Niels
Danmark Website
Udover blogindlæg skriver Niels også dagbog, fotograferer, kører og ...
You've successfully subscribed to Sneglefart
Great! Next, complete checkout for full access to Sneglefart
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.