Sneglefart

Ballonfestival

Billedserie

Ballonfestivalen i Albuquerque er et vildt spektakulært arrangement, som trækker tusindvis af tilskuere. 700 balloner deltager, og det er et meget overvældende syn, når de stiger op – næsten samtidig i solopgangen.

Festivalen hævder selv, at det er det mest fotograferede enkeltarrangement i verden. Noget skal der nok være om det. Jeg holdt mig ikke tilbage og gjorde mit til at holde rekorden. Et lille udvalg af billederne fra festivalens første morgen kan ses i billedserien

Ballonfestival i Albuquerque.

Author image
About Niels
Danmark Website
Udover blogindlæg skriver Niels også dagbog, fotograferer, kører og ...
You've successfully subscribed to Sneglefart
Great! Next, complete checkout for full access to Sneglefart
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.