Sneglefart

Guanajuato - en sølvmineby fra kolonitiden

Billedserie fra Guanajuato, som er en af de mest charmerende af de gamle kolonitidsbyer. Dens velstand skyldes en meget rig sølvmine, og det har sat sine spor i byen, så den i dag er opført på UNESCOs liste over verdensarv. Byen er et oplagt rejsemål, men der kommer ikke ret mange udenlandske turister dertil.

Byen ligger klemt inde i en snæver dal, så dens eneste mulighed for udvidelse er op ad bjergsiderne. Derfor er mange gader ikke bare stejle, men meget stejle. Det giver den et særligt atmosfære. Dertil kommer folkelivet, som er særdeles levende og charmerende.

Billedserie: Guanajuato - en sølvmineby fra kolonitiden

Author image
About Niels
Danmark Website
Udover blogindlæg skriver Niels også dagbog, fotograferer, kører og ...
You've successfully subscribed to Sneglefart
Great! Next, complete checkout for full access to Sneglefart
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.