Sneglefart

Wickenburg

Wickenburg er en lille westernby midt i Arizona, som er bevidst om sin historie. Som så mange andre byer på de kanter skylder den mineralfund og minedrift sin oprindelse. Og som så mange andre westernbyer er den meget bevidst om sin historie.

Men i Wickenburg har man gjort et særligt initiativ for at formidle historien. Kunstneren J. Seward Johnson har skabt et antal legemstore skulpturer: en lærer, en hotelejer (billedet ovenfor), en fange, en minearbejder osv., som repræsenterer hver sin del af byens historie.

Det er der kommet en lille billedserie ud af:

Wickenburg - en westernby bevidst om sin historie

Author image
About Niels
Danmark Website
Udover blogindlæg skriver Niels også dagbog, fotograferer, kører og ...
You've successfully subscribed to Sneglefart
Great! Next, complete checkout for full access to Sneglefart
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.