Sneglefart

Pátzcuaro

Billedserie fra den magiske by Pátzcuaro.

Pátzcuaro, der ligger en times kørsel fra storbyen Morelia i det centrale Mexico, er en af landets såkaldte magsiske byer. En magisk by, Pueblo Magico, er en historisk by, som er under et føderalt program, der giver særlige muligheder for at søge tilskud til bevaringsopgaver.

Noget af det særlige ved de magiske byer er, at de er vidt forskellige. De har hver sit særpræg. Pátzcuaro har de hvide huse og røde tage med et forholdsvist langt udhæng, mens andre byer har et helt andet præg.

Billedserie: Pátzcuaro

Author image
About Niels
Danmark Website
Udover blogindlæg skriver Niels også dagbog, fotograferer, kører og ...
You've successfully subscribed to Sneglefart
Great! Next, complete checkout for full access to Sneglefart
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.