Karneval i Veracruz

Karneval i Veracruz

Billedserie fra Karnevalet i Veracruz. Det regnes for at være nummer to efter det berømte karneval i Rio de Janeiro. I hvert fald er det både festligt, farverigt, fornøjeligt - og folkeligt. Der er lagt et kæmpe arbejde i at fremstille de rigtige kostumer. Det ses tydeligt. Nogle af optrædende kan også danse. Det så faktisk flot ud.

Optoget går gennem en hovedgade, som følger stranden i Veracruz. Normalt er det en stærkt trafikeret vej, men i dagens anledning er der spærret for biltrafik. I begge sider af vejen er der opstillet siddepladser. Der indtager folk en plads lang tid i forvejen. Men da vejen er flere kilometer lang, varede det længe, inden optoget nåede frem. Det var tydeligt, at nogle allerede var trætte. Men det var på den anden side ikke nogen hindring for feststemningen.

Der er ikke så meget at sige til billederne. De skal ses.

Karneval i Veracruz