Sneglefart

Nicole fortæller om karantænen

Nicole, der er 11 år, er strandet på samme campingplads som os, sammen med sine forældre og en yngre søster. Hendes store interesse er at lave videoer om familiens rejser. Efter halvanden måned i karantæne på campingpladsen Quinta Lala lige udenfor Cusco i Peru, fortæller hun om livet på campingpladsen, og når nu det skal være, er det slet ikke det værste sted at være strandet.

Nicoles far, Michael Booth, er videofotograf og lever af at optage naturfilm. Han fortæller, at Nicole selv har fået ideen til videoen og selv har skrevet og formuleret alt, hvad hun fortæller undervejs. Hun har lavet videoer, siden hun var 8. Hans indsats har bestået i at fotografere og redigere.

Videoerne om rejserne er som et billedalbum, der fastholder familiens fælles oplevelser, understreger Michael. De kan findes på Youtube under søgeordet ”Lost in the Americas”.

Se også videoen Lake Titicaca and Inca treasures in Peru.

Author image
About Niels
Danmark Website
Udover blogindlæg skriver Niels også dagbog, fotograferer, kører og ...
You've successfully subscribed to Sneglefart
Great! Next, complete checkout for full access to Sneglefart
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.