Nicole i Peru

Nicole i Peru

Nicole, hendes far Michael Booth og resten af deres familie er nogle af de mange rejsende, der har været i karantæne i Peru. De to har i fællesskab lavet en video om, hvad de har set og oplevet dels før karantænen og dels efter, at karantænen blev ophævet.

Den lille video begynder med Tititacasøen, som ligger i højlandet på grænsen mellem Bolivia og Peru. Et indslag handler om inkaruinerne i Saqsaywamán, som ligger næsten lige ved siden af den campingplads lige udenfor Cusco, hvor de – og vi – var i karantæne så længe.

Endelig handler videoen om nogle af de vidunderlige steder, man kan se i Peru. Grænserne er stadig lukkede. Det er seværdighederne også. Alligevel er det lykkedes familien at se noget.

Nicole fortæller på engelsk. Forstår man det ikke helt, kan man alligevel nyde billederne af de mange spændende steder, Peru har at byde på.

Nicole og Michael Booth har tidligere lavet en video om karantænen i Cusco.